...: ČERVEN/ JUNE 2021

neděle 18. července 2021

ČERVEN/ JUNE 2021

Krásnou slunečnou neděli. Ačkoliv jsem se Vám dlouho neozvala, ráda bych s vámi sdílela několik vzpomínek na červen. Co vám budu povídat... Jsem letní člověk a jakmile se oteplí žiji naplno. Miluji ovoce, sluníčko, saláty, pivo, koupání, kolo, procházky, ale občasně i kuchtění v kuchyni a hlavně střídání outfitů... to jsem celá já. Nicméně pojďme si blíže popsat můj měsíc pomoci několik fotek v koláži

I wish u nice Sunday. Although I haven't write to you in a long time, I'd like to share a few memories of June with you. I'm a lover of summer and in this time I live life to the fullest.
I love fruit, sunshine, salads, beer, swimming, cycling, walking, but occasionally cooking in the kitchen and especially changing outfits ... it's all me. However, let's decribe my month with help a few photos in the collage.

Ich wünsche dir einen schönen Sonntag. Obwohl ich dir schon lange nicht mehr geschrieben habe, möchte ich ein paar Erinnerungen an den Juni mit dir teilen. Ich bin ein Liebhaber des Sommers und in dieser Zeit lebe ich das Leben in vollen Zügen.
Ich liebe Obst, Sonne, Salate, Bier, Schwimmen, Radfahren, Spazierengehen, aber ab und zu in der Küche kochen und vor allem Outfits wechseln ... das alles bin ich. Lassen Sie uns jedoch meinen Monat mit Hilfe einiger Fotos in der Collage beschreiben.

Stále cestuji do Brna ať už na pracovní pohovory, za přáteli, rodinou, či na focení. V červnu jsem fotila s Davidem na Hádech.V rámci blogu jsem byla také hodně aktivní a pokračovala ve spolupráci s Elninem, Herb and Me a navázala spolupráci s Tričkovy.cz. Naše kočka má koťátka! :) A děda slavil krásných 76 roků, já si užila rodiny a mého mimi bratránka. Mimo to, jsme se začaly více věnovat plánům na dovolenou. A jaký byl váš měsíc? 

I still travel to Brno, whether for job interviews, for friends, family, or for photography. In June, I took photos with David at Hády. Within the blog, I was also very active and continued to work with Elnino, Herb and Me and started working with Tričkovy.cz. Our cat has kittens! :) And Grandpa celebrated a beautiful 76 years and I enjoyed my family and my cousin. Besides, we started to pay more attention to vacation plans. And what was your moon like?

Ich reise immer noch nach Brünn, für Vorstellungsgespräche, für Freunde, Familie oder zum Fotografieren. Im Juni machte ich Fotos mit David bei Hády. Innerhalb des Blogs war ich auch sehr aktiv und arbeitete weiter mit Elnino, Herb and Me und begann mit Tričkovy.cz zu arbeiten. Unsere Katze hat Kätzchen! :) Und Opa feierte schöne 76 Jahre und ich habe meine Familie und meine Cousine genossen. Außerdem haben wir angefangen, den Urlaubsplänen mehr Aufmerksamkeit zu schenken. Und wie war dein Mond?

5 komentářů:

  1. Měla jsi krásný červen :) já jsem měla zkoušky, takže jsem se učila. Poslední byla 22.6., pak jsem odpočívala, četla knížky (za 14 dní jsem přečetla 4 :D), jezdila na koně, hrála tenis, prostě pohoda relax. Takové prázdniny se mi líbí :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla, byl skvělej. Jůů koně bych také brala i ten tenis. Tak to jsi měla také o zábavu postaráno :)

      Vymazat
  2. Ahoj, moc prima měsíc, pěkně sepsáno, nafoceno. ☺♥ Krásnou neděli a můj červen je na blogu.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat