...: Návrat do vánoční zátoky/ Return to Christmas Creek/ Zurück zum Weihnachtshaff

úterý 30. listopadu 2021

Návrat do vánoční zátoky/ Return to Christmas Creek/ Zurück zum Weihnachtshaff

Krásný den. Ráda bych vás upozornila, že jako každý rok v období Vánoc budu na svůj blog přidávat tipy na vánoční filmy. Seznamy již publikovaných filmů naleznete na konci článku.  

A beautiful day. I would like to warn you that, as every year during Christmas, I will be adding tips for Christmas movies to my blog. Lists of already published films can be found at the end of the article.

Ein schöner Tag. Ich möchte Sie warnen, dass ich, wie jedes Jahr zu Weihnachten, meinem Blog Tipps für Weihnachtsfilme hinzufügen werde. Listen mit bereits veröffentlichten Filmen finden Sie am Ende des Artikels.

 

Source: skylink.cz

Úspěšná vývojářka Amélie každoročně tráví Vánoce na dovolené u moře. Ani letos by to neměla být výjimka. Plány ji naruší první neúspěšný vánoční projekt a rozchod s přítelem, který touží po svátcích strávených s rodinou. Aby Amélie načerpala vánoční inspiraci, odjíždí do města, kde se narodila a žila jako dítě, do Vánoční Zátoky. Zde se ubytovává u svého strýce a postupně se nechává unášet nejen vánoční atmosférou. Viděli jste film?

The successful developer Amélie spends Christmas on holiday by the sea every year. This should not be an exception this year either. Her plans are disrupted by her first failed Christmas project and a breakup with a friend who longs for Christmas holidays with her family. To get Christmas inspiration, Amélie travels to the town where she was born and lived as a child, to Christmas Bay. Here he stays with his uncle and gradually fall in love not only by the Christmas atmosphere. Have you seen the movie? 

Die erfolgreiche Entwicklerin Amélie verbringt jedes Jahr Weihnachten im Urlaub am Meer. Dies sollte auch in diesem Jahr keine Ausnahme sein. Ihre Pläne werden durch ihr erstes gescheitertes Weihnachtsprojekt und eine Trennung von einer Freundin durchkreuzt, die sich mit ihrer Familie nach Weihnachtsferien sehnt. Um sich für Weihnachten inspirieren zu lassen, reist Amélie in die Stadt, in der sie geboren wurde und als Kind lebte, nach Christmas Bay. Hier bleibt er bei seinem Onkel und verliebt sich nach und nach nicht nur in die weihnachtliche Atmosphäre. Hast du den Film gesehen? 

source: fdb.cz

 

Předchozí filmY/
 previous movies
  1. Vánoční rande/ 12 Days of Christmas
  2. Srdce k pronajmutí/ Borrowed hearts
  3. Veselé Vánoce Santa Clausi/ Call me Claus
  4. Santův pomocník/ Santa´s little helper
  5. Budiž světlo / Deck the Halls 
  6. Noc plná zázraků/ Listy do M
  7. Láska nebeská/ Love actually
  8. Santa Clause
  9. Vánoční polibek/ A christmas kiss
  10. Vánočníkoleda/ A christmas Carol
  11. Ukradené vánoce Tima Burtona/ Tim Burton´s The Nightmare Before Christmas
  12. Last Vermont Christmas
  13. LAST CHRISTMAS
  14. NOELLE 
  15. Královské Vánoce/ A royal Christmas 
  16.  Jingle all the way

3 komentáře:

  1. Miluji všechny vánoční filmy, ale tento jsem zatím neviděla, takže děkuji za super tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Film jsem neviděla a ani o něm ještě neslyšela. Vypadá to jako klasický americký film :) Já koukám většinou jen na klasiky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Film je pro mě novinkou, ale jsem moc ráda, že jsem se o něm díky tobě dozvěděla. Teď totiž začnu ten klasický vánoční maraton filmů. :D :)

    OdpovědětVymazat