...: BOTY/ SHOES

neděle 6. srpna 2017

BOTY/ SHOES

Boty - láska mnohých žen, závislost mnohých žen a také nutnost a to nejen pro ženy, ale i pro muže a děti. Boty jsou v podstatě jedním ze základů našich šatníků. Ale ten boj s nimi... Jak si vybrat správnou a vhodnou obuv
Jako dítě jsem chodila s mamkou do obuvi. Pro dítě ve vývinu bylo důležité najít kvalitní obuv, odpovídající velikosti. Než jsem si obuv vybrala trvalo dlouho, nemám a neměla jsem zrovna nožku jako popelka, dokonalou, drobnou a tak byl docela problém něco najít. Naštěstí v obuvi si vždy věděly rady, ke všem botám byly příručky, prodavačky si byly jisté, tím co říkají a navíc nohu ještě přeměřily, což ve velikosti obuvi bylo asi nejpodstatnější. Pak botka sedla jako ulitá.

Shoes - it is love of many women. It is important thing for every human, because every human needs shoes. But How do you chose right shoes? When I was child I had to right and quality shoes. I went with my mum to shop with shoes and there I got advices about shoes.
Rosegal

Nyní jsem trochu jinde. Jako studentka neodolávám levné obuvi a beru útokem obuv za nejlepší cenu a tu, která se mi líbí. Především cena rozhoduje a to nejen u mě, ale i u mnoha dalších žen a tak často volím obuv, která není zrovna dvakrát kvalitní.

Now I don´t go to special shop with shoes where I get advices about quality shoes, but I chose nice shoes for lower price sometimes with worse quality- it is important for me, because I am still student.

Tím chci říct, že mám ráda kvalitu, ale raději si vybírám z levnějšího sortimentu....Asi tak, jak jsem si vybrala například boty na fotce. Nechci říct, že je jejich kvalita hrozná. Docela mě překvapily, myslím, že celkem i vydrží (ne jako stříbrný boty z CCC, které se rozpadly), ale jsou malé, i když v mé velikosti.
Vybrala jsem si je na Rosegalu, protože se mi líbily a byla to pro mě lepší volba, než investovat do dražší obuvi... a tak to dopadlo.:)

So why I write about shoes? Because I ordered shoes from Rosegal. Shoes are amazing, but no in my size even if size is 40.  But I reccomend it, because it seems that quality is good.

Co je pro vás nejdůležitější při koupi obuvi?

Slevový kód 10%/ code with 10% 
 Rosegalxie

7 komentářů:

  1. Jsou moc pěkné, nějaké takové by se mi hodily :)

    OdpovědětVymazat
  2. Například u letní módní obuvi se řídím tím aby se mi bota líbila a myslím si že v dnešní době nelze spoléhat na kvalitu bot ani od Bati a jiných. Před minulý rok jsem si v Ok shopu(levný vietnamský obchod, kde prodávají naši lidi) koupila podobné sandálky co máš na fotce asi za 150 Kč. S překvapením se mi v nich chodilo dobře, nikde mě netlačily a dokonce v pohodě vydržely dva měsíce, z toho měsíc každodenního nošení ve Španělsku, dokonce jsem s nimi několikrát běžela, do vody chodila.. Takže za tu cenu posloužili nad míru dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Topánky sú teda zaujímavé, nie je to môj štyl no majú niečo do seba. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. toho číslovania je škoda :/ ale to sú riziká spojené s nákupom cez net... :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat