...: Myšlenky/ feelings

úterý 3. července 2018

Myšlenky/ feelings

V jednu chvíli stojíte pevně na zemi, máte jasné cíle, plány, které by se mohly pomalinku realizovat, stačí pouze krůček a poté je vše vzhůru nohama... nechápete, točí se vám  z toho všeho hlava až je vám doslova špatně, co špatně, přímo zle. Nevíte, kam vaše kroky povedou, jestli je chcete směřovat jiným směrem, či zůstat věrný svému cíli i za velkou cenu... cenu trápení, smutku, žalu, možná i určitého druhu bolesti.

At one point you are standing firmly on the ground, you have clear goals, plans that you want realize slowly, just a one step, and then everything is upside down ... you do not understand, you have dizziness and you have from this bad feelings, it is bad. You do not know where your steps will lead you and if you want to move them in a different direction, or remain faithful to your goal even at a great price ..for sorrow, sadness, maybe some sort of pain.
t-shirt: Kik, pants: no name, shoes: no name, sunglasses: Zaful

Chápete co myslím? Mám pocit, že mě rozumí snad všichni, ale na druhou stranu mi nerozumí snad celý svět. Stojím na rozhraní. Možná to jen moc řeším a možná také dělám dobře, že přemýšlím nad tím vším už teď, protože CO KDYBY...

Do you understand what I mean? I feel that everybody understands me, but on the other hand, I do not understand the whole world. I stand on the interface. Maybe I'm just doing too much, and maybe I'm doing well that thinking about everything already, because WHAT IF

No nic po jednom a půl pivku ulehám k seriálu a konečně vypouštím své myšlenky, uvolňuji nahromaděné pocity a píši je do tohoto textu... Že mám ze seriálu velký nic vám snad ani říkat nemusím.!

Well, after one and a half beer I'm lying and I am watching  serial and finally releasing my thoughts, releasing the accumulated feelings and writing them in this text ... I am not say that I am concentrate for serial.
handbag: Zaful, earrings: CAA???
Celým článkem vás provází můj oblíbený outfit pro lehce chladnější letní počasí. :) Kalhoty jsou moc pohodlné a v trendy puntíčkách, kabelka je mým oblíbencem už přes rok a sladila jsem ji s květinovými náušnicemi. Bílé triko je must have, navíc zvýrazní opalování a za botičky můžu poděkovat mamce. :) 

And photos in my article are with my new outfit for colder summer weather. :) Pants are so comfortable and in trendy dots. Handbag is my favorite things for one year and it is suitable to wear with my floral earrings. The white t-shirt is must have piece and it is good when you have browner skin and for shoes I can thank my mum.:)
jacket: Primark
Mizím, tak zase příště. Pa! :)
*Psáno v neděli... 

I have to go, so bye! :) 
* It was written on sunday. 

13 komentářů:

  1. Wonderful photos. Nice look!

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi krásný outfit, hlavně ty kalhoty jsou super, i bunda, tričko, prostě všechno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je dobře sladěný, sluší ti to. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Volné kalhoty mám moc ráda, mám taky jedny doma :D Ale už jsou pěkně onošené, mám je pár let :D Co se týče myšlenek, občas to mám stejně, třeba dneska jsem tak nějak v divném rozpoložení, ale mé cíle mě ženou dál :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ty mé budou také brzo onošené:D.
      Mně většinou také, ale teď je to takové zvlášní...

      Vymazat
  5. Moc krásný outfit, ty kalhoty jsou fakt zajímavé a určitě příjemné :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou velice příjemné, až tak, že si podobné koupila mamka.:)

      Vymazat
  6. Mám to občas stejně, taky vždy přemýšlím co by, kdyby ... ale hold se tím nesmíme zatěžovat :) krásný outfit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Kalhoty jsou moc pěkné, já teda ráda nosím ještě volnější, ale tobě moc sluší. Máš to celé pěkně sladěné a bundy tohohle typu jsou moje závislost! Jinak, taky mám taková období, ale pak to vždycky přejde :)

    OdpovědětVymazat