...: Vánoce s přírodní kosmetikou/ Christmas with natural cosmetics

úterý 4. prosince 2018

Vánoce s přírodní kosmetikou/ Christmas with natural cosmetics

Krásný úterní večer. Jak se všichni máte? Já mám už pár hodin po práci a konečně jsem se pustila do blogu, nejraději bych stihla ještě milion věcí, ale to bohužel nejde, čas zvítězí a brzy na mě padne únava, ale ještě předtím mi dovolte abych vám dala jeden menší tip na skvělé balíčky od pleva.cz? A že Plevu možná neznáte? Nevadí, dovolte mi abych ji vám krátce připomněla vlastními slovy. :) 
Pleva je společnost, která si zakládá na přírodní medové kosmetice, která je velice léčivá a má blahodárné účinky nejen na pleť, mimo to na stránce jsou také k prodeji produkty například s mateří kašičkou, včelím jedem a propolisem. Z vlastní osobní zkušenosti, kterou jsem již dvakrát s vámi sdílela na blogu, mohu říci, že je tato kosmetika velice účinná, dělá s pletí zázraky a navíc ještě krásně voní po medu. :) ČLÁNKY ZDE A ZDE
A jelikož mám Plevu moc ráda, chtěla bych vám ukázat několik nových vánočních dárkových sad, které jsou aktuálně v prodeji a navíc jeden z nich vám na konci článku představím podrobněji. 

Beautiful Tuesday night. How is everyone? I have a few hours after the job and finally I write on my blog, I would like to do a million more things, but unfortunately I can´t , the time will win and the fatigue will come soon, but before it I  give you one little tip for great packages from Pleva? And maybe you do not know Pleva? Do not mind, let me remind you this companies. 
Pleva is a company that is based on natural honey cosmetics, which is very healing and has beneficial effects not only on the skin. On the site  are also products for sale with royal jelly, bee poison and propolis. From my own personal experience which I have already shared with you twice on the blog, I can say that this cosmetics is very effective, it makes miracles with the skin and also smells good.:) ARTICLES HERE AND HERE.
And since I like Pleva very much, I would like to show you some new Christmas gift sets that are currently on sale, plus with one of them I  introduce you in detail at the end of the article.
/Krabička první pomoc/
/Medové koupání/
Dárkové sady jsou nejrůznější povahy, většinou jsou směsicí přírodního výrobku například s medovinou, pečeným čajem, medem, výrobkem s chráněných dílen podobně. Skvělé je, že u každého balíčku je vyznačeno pro koho se hodí jako dárek, pro maminku, tatínka, dědu, babičku, přítele, sestru a podobně. Mimo to si můžete přečíst u balíčku o jednotlivých účincích všech produktů. Balíčky vám asi podrobně popisovat nebudu, pouze přidám odkazy aby jste si je mohli v případu zájmu rozkliknout. :)

Gift sets are of a variety of nature, usually they are a mixture of a natural product with  mead, baked tea, honey, a product by sheltered workshops, etc. It is great that each package is marked for whom it fits as a present, for mum, daddy, grandfather, grandmother, friend, sister, and so on. In addition, you can read under this link at every package about the effects of each product. I'm not going to describe the packages in detail, just add links so you can click on them in case of interest. :)

/Krabička první pomoci/ - složení: Pečený čaj, medovina, hojivá mast s propolisem, mast se včelím jeden na úlevu kloubů. Krabička je vhodná téměř pro každého, mast s propolisem má skvělé účinky na suchou pokožku a ekzémy. Krabička je skvělá na prohřátí a zregenerování celého člověka i jeho mysli.
/Medové koupání/ - složení: medovina, přírodní mýdlo, medová pěna do koupele, plovoucí svíčky ze včelího vosku. Za mě by to byl ideální dárek pro úžasnou voňavou relaxaci právě v období zimy, kdo by si neužil vanu plnou pěny a svíčky?

First aid kit - Ingredients: Baked tea, mead, healing ointment with propolis, ointment with bee poison. The box is suitable for almost everyone, the ointment with propolis has great effects on dry skin and eczema. The box is great for warming up and regenerating the whole person and his mind. Honey bath  - composition: mead, natural soap, honey foam, floating beeswax candles. For me, it would be an ideal gift for a wonderful scent of relaxation during the winter, who would not enjoy a full bath of foam and candles?

/ZERO WASTE BALÍČEK/
A ani Pleva není pozadu, letos si pro nadšence, nebo spíše vyznavače zero waste připravila speciální limitovanou bezobalovou edici ve složení krému a šampónu ve skle, levandulového mýdla bez obalu a plátěnky z chráněných dílen. Krém je vhodný na podporu tvorby kolagenu, mýdlo krásně provoní a navíc díky levanduli má uklidńující účinky a šampon pomáha nabýt rovnováhu u mastných a zničených vlasů.
Kdo miluje med na chleba, či ho rád přidává do nejrůznějších receptů, jistě bude potěšen degustační sadou, kterou Pleva nabízí.

And because Pleva is very modern compaies, this year for enthusiasts of zero waste has prepared a special limited zero waste edition in the composition of cream and shampoo in glass, lavender soap without packaging and handbag from sheltered workshops. The cream is suitable for the promotion of collagen production, the soap beautifully smells and, thanks to lavender, it has soothing effects and the shampoo helps with balance the greasy and damaged hair. Whoever l
oves honey for bread or who likes add honey to a variety of recipes will be surely delighted with the tasting set offered by Pleva.

/Degustace medů/

Protože mám v poslední době problémy s vlasovou pokožkou, je vysušená, nepříjemně svědí, loupe se a tvoří se mi lupy, rozhodla jsem se vyzkoušet sadu vhodnou právě pro tuto problematiku.  Sadu, která je originálně nazváná /Pro krásný vlas jsme tu zas/.
Because I have problems with the scalp in the last few days, it is dry and it is unpleasant itch. I decided to try a set suitable for this problem. The set that is originally named / For beautiful hair we here again.
Kromě toho, že je balíček moc pěkně přírodně vypadajíce balený, je i moc pěkné složení. V balíčku se nachází dvě vlasové vody, první z nich je s mateří kašičkou a druhá se včelím jedem, uprostřed je k vidění šampon s propolisem a v levém horním rohu se ukrývá pečený čaj brusinka se zázvorem, který bude skvělým společníkem při zmrzlých zimních večerech. Miluji pečené čaje!
U balíčku jsem aktuálně v testovací fázi a recenzi přidám snad během ledna. :) Pokud se rozhodnete některý z balíčků vyzkoušet, budu moc ráda za případnou pozdější odezvu s tím, jak jste byli nadšení.
Jednotlivé kosmetické produkty jsou samozřejmě k dostání i mimo nabídku balíčků.

Apart from the fact that the package is very nice looking naturally packed, there is also a very nice composition. There are two hair water,  the first one with the royal jelly and the other with the bee venom,and in the middle is shampoo with propolis, and there is also baked tea with ginger and cranberries. It will be very good for cold evening in winter time. I'm currently in the trial phase and I'll add reviews in January. :) If you decide to try one of the packages, I will be happy for any later feedback. Individual cosmetic products are, of course, available outside packages.

Balíčky jsou k zakoupení na pleva.cz, jednotlivé kosmetické produkty jsou k dostání například v některých kamenných prodejnách bioproduktu. Pro více informací sledujte Plevu na instagramu a nebo na jejich facebookové stránce

You can buy christmas packets on Pleva, some product are in shops - for example with healthy food and for more information you can follow instagram or facebook page






8 komentářů:

  1. Ty balíčky vypadají opravdu krásně, věřím, že každému musí udělat radost! Já už dárky mám nakoupené, letos jsem byla celkem rychlá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda cokoliv, co obsahuje med, takže tohle by bylo něco pro mě :) Zrovna koukám na jejich stránkách na jejich dárkové sady a jsou opravdu moc povedené :) Už se těším v lednu na recenzi.

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, ty vypadají krásně a jsou fakt nápadité. Já ještě nemám koupené dárky a o nějaké takové sadě bych uvažovala. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Plevu vůbec neznám, ale med mám ráda :) Super tip!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou krásné balíčky, tuhle značku vůbec neznám, ale přírodní kosmetiku mám moc ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Docela jsi mi dala teď hezký tip. Mám ráda Plevu a takovýhle balíček by mě určitě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že tuhle značku opravdu neznám, ale vypadá dobře a ty balíčky jsou krásné, úplně si dovedu představit, komu všemu bych je darovala:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé.. Moc se mi líbí to balení :) supeer dárek.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat