...: Lemon tea tree pleťová voda/ skin water

úterý 15. ledna 2019

Lemon tea tree pleťová voda/ skin water

Krásný den, dnes vám představím součást řady květinových pleťových vod na Saloosu. Tentokrát jsem si objednala pleťovou vodu s vůní Lemon tea tree.
Voda se nachází ve skleněné lahvičce s aplikátorem na rozprašováni, opět nechybí označení bio a tentokrát nese voda označení jako vhodná pro děti

I  wish you nice day, today I show you one thing which is between floral skin water on Saloos. For this time I ordered skin water with Lemon tea tree smell. Water is in glass, there is signification of bio and it is suitable for children. 

Ačkoliv jsou pleťové vody vhodné do horkých dnů na osvěžení, využívám ji právě i v zimě, je totiž skvělým parťákem i na podrážděnou pleť po holení a suchou pleť, sice pokožku nevyživý, ale pěkně ji zotaví a hlavně pleť nesvědí. Využívám ji často i do vlasů na provonění, či jen tak do vzduchu v místnosti. 

Although the skin water is good for refreshing in hot days, I use it in winter, it is a great partner even for irritated skin after shaving and dry skin, the skin is not nourished, but it will recover it well and mainly the skin does not itch. I use it often for hair after bathing, or just I use it to my room like a nice smell.

Voda by měla být vhodná především na tonizaci pleti, pro mladou a problematickou pleť a jak jsem již psala tak na osvěžení. U vlasů by měla usnadňovat rozčesání, což rozhodně usnadní! A je také vhodná na obklady. 

Water should be particularly suitable for skin toning, for young and problematic skin, and as I have already written for recovery of skin. Brushing of hair should be easier. And it is also suitable for tiling.
Lemon tea tree je velice příjemná vůně, není příliš sladká a je spíše osvěžující, kdo s touto vůní nemá zkušenosti a má rád svěží vůně, určitě nešlápne vedle

Lemon tea tree is a very pleasant scent, not too sweet and is rather refreshing, it is suitable for every lovers od fresh smell.
Květinová voda je k dostání na spřátelených e-shopech Saloosu a více informací si opět můžete přečíst u Saloosu. Mimo jiné značku Saloos naleznete i v DM drogériích. Používáte pleťové vody, znáte tyto od Saloosu? 

You can find this water on e-shops which cooperate with Saloos and for more information you can see more information on Saloos. You can find products in DM markt too. Do you know this water?

12 komentářů:

  1. Ta musí mít krásnou vůni. Momentálně nic od Saloosu doma nemám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, já znám jen Růžovou vodu :) Ale togle vypadá moc lákavě! Takové svěží vůně zbožňuji.

    OdpovědětVymazat
  3. I love this product. Sounds like a refreshing option for hot days as well and the scent sounds amazing I love citrus smells xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/01/my-holiday-style-with-rosegal.html

    OdpovědětVymazat
  4. Musím sa priznať, že o tejto vode som ešte nič nepočula, ale milujem čokoľvek s citrónom, takže sa asi po nej budem musieť popozerať :) Ďakujem za skvelý tip :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Fantastic post!

    Kisses ...Dilek .

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jsem nevěděla, že Saloos má pleťové vody :) Tahle musí vonět božsky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Tak květinová voda je asi poslední produkt od Saloosu, který ještě nemám vyzkoušený :-) Minimálně ale vím, že ta vůně je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle vody mám velmi ráda, jednu taky vlastním, ještě čeká na vyzkoušení. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  9. Kvetinové pleťové vody milujem! Veľmi rada používam práve ružovú, no novinkou pre mňa je aj jasmínová, ktorá nádherne vonia a pleť krásne rozžiari :) Lemon Tree som ešte neskúšala

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  10. hmmm, zaujalo mne, jak je ta voda multifunkční, super :)

    OdpovědětVymazat
  11. To musí být paráda :) osvěžující pleťové vody mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat