...: #2 Oblíbenci/ my favorite things

sobota 27. dubna 2019

#2 Oblíbenci/ my favorite things

Hezkou sobotu milý čtenáři, dnes jen krátce. Ráda bych vám představila několik mých oblíbenců za poslední dobu. Oblíbenci jsou nepravidelnou kategorií na mém blogu i YouTube kanálu, nevychází pravidelně a neskládají se ze stejného počtu oblíbených věcí. 
Kokosový olej je mým nejlepším kamarádem na suchá místa a flíčky ekzému, nevyléčí, ale pěkně promaže. Vosk H&H provoní celý pokoj a stačí pouze kousek, navíc miluji vůni skořice a jablek. Alverde kulička je moji druhou kuličkou, je příjemná a nedráždivá a je zdravější alternativou produktu pod paži. Parfémovaná voda EVE velice příjemná, ženská, trochu těžší a dlouho vydrží, druhá parfemovaná voda od krasnevune.cz je té předchozí mírně podobná, ale lehce svěží. Náramky od polodrahokam.cz nosím neustále, hodí se snad ke všemu. Náušnice jsou z Maroka a mám je oblíbené už několik let

Nice Saturday dear readers, today only shortly. I'd like to show you a few of my favorites things. Favors are an irregular category on my blog and Youtube channel, I do not add this regularly and do not consist of the same number of favorites things. Coconut oil is my best friend for dry spots and eczema spots, but it does not cure, but it has good hydration effect. H&H wax scents over the room and it just add only a litle bit of wax to aromalamp and I love the scent of cinnamon and apples.  Alverde deodorant is my second deodorant by this brand, it is pleasant and non-irritating and is a healthier alternative. Perfumed water EVE  is very pleasant, feminine, a little heavier and long lasting, the second perfumed water from krasnevune.cz is the previous slightly similar, but scent is slightly fresh.I wear bracelets from polodrahokam.cz all the time, it is suitable with every clothes. Earrings are from Morocco and I like them for many years.

4 komentáře:

  1. Kokosový olej mám taky ráda, ale ještě více jsem si oblíbila bambucké máslo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rollon je docela zajímavý, myslím, že jsem na něj četla dobrý recenze🤔. Možná na ní juknu, akorát já mam radši ty tuhý, protože nesnáším to mokro v podpaží😁.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosový olej je skvelý a stále musím mať doma jedno balenie. v LIDL majú dokonca extra výhodný, stojí tuším 3 eurá.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám kokosák z Lidlu a pak ještě jeden čokoládový od Soaphoria.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat