...: Food diary 7/2021/ ESSENSTAGEBUCH

pondělí 26. dubna 2021

Food diary 7/2021/ ESSENSTAGEBUCH

Další týden a další pokračování inspirace na pokrmy, zaměřenou více na slanější pokrmy. 

1. OBĚD - grilované kuřecí prso (z marketu), zeleninnový salát s light mozzarello a zero calories barbecue sirupem.  

Another week and another continuation of inspiration for dishes, focused more on savory dishes.

1. LUNCH - grilled chicken breast (from the market), vegetable salad with light mozzarello and zero calories barbecue syrup.

Eine weitere Woche und eine weitere Fortsetzung der Inspiration für Gerichte, die sich mehr auf herzhafte Gerichte konzentriert.

1. MITTAGESSEN - Gegrillte Hähnchenbrust (vom Markt), Gemüsesalat mit leichtem Mozzarello und kalorienfreiem Barbecue-Sirup.

2. OBĚD - restované vepřové plátky, polovina večerní housky opečená v toastru, lehký salátek s trochou balkanského sýru.

2. LUNCH - roasted pork slices, half of an evening bun baked in a toaster, a light salad with a little bit of Balkan cheese.

2. MITTAGESSEN - geröstete Schweinefleisch Scheiben, die Hälfte eines in einem Toaster gebackenen Abendbrötchens, ein leichter Salat mit etwas Balkankäse.

3. SNACK - dělala jsem na oslavu ke kamarádovi, připravíte si tortilu, dáte na ní žervé, sýr, šunku, papriku, zabalíte a necháte chvíli v lednici. Nakrájela jsem jako roládu. 

3. SNACK - I did it for a party with a friend, prepare a tortilla, put a fresh cheese, ham, peppers on it, wrap it and leave it in the fridge for a while. I cut like a roulade.

3. SNACK - Ich habe es für eine Party mit einem Freund gemacht, eine Tortilla zubereitet, einen Frischkäse, Schinken, Paprika darauf gelegt, eingewickelt und eine Weile im Kühlschrank gelassen. Ich schneide wie eine Roulade.

4. SNÍDANĚ/ SVAČINA -  fit mazanec (mám v plánu upéct další a dávát si ho k snídani s burákovým máslem a banánem). Mazanec je s tvarohem a nekalorickým cukrem. 

4. BREAKFAST / DESSERT - fit sweet pastry (I plan to bake another and have it for breakfast with peanut butter and banana). It is with cottage cheese and non-caloric sugar.

4. FRÜHSTÜCK / DESSERT - passendes süßes Gebäck (ich habe vor, ein anderes zu backen und es zum Frühstück mit Erdnussbutter und Banane zu essen). Es ist mit Hüttenkäse und kalorienfreiem Zucker.

5. VEČEŘE - zeleninový salát s provensálským kořením, pepřem, solí a vajíčkem na tvrdo. 

5. DINNER - vegetable salad with Provencal spices, pepper, salt and hard-boiled egg.

5. ABENDESSEN - Gemüsesalat mit provenzalischen Gewürzen, Pfeffer, Salz und hart gekochtem Ei.

6. ODPOLEDNÍ DEZERT - nízkotučný jogurt, hrozny, burakové máslo, kiwi, chia semínka a opět zero calories čokoládový sirup. 

6. AFTERNOON DESSERT - low fat yogurt, grapes, burak butter, kiwi, chia seeds and again zero calories chocolate syrup.

6. NACHMITTAGS DESSERT - fettarmer Joghurt, Trauben, Burak Butter, Kiwi, Chiasamen und wieder kalorienfreier Schokoladensirup.

5 komentářů:

  1. Tortilly mám také ráda, dávám si je celkem často k večeři na různé způsoby. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten fit mazanec vypadá dobře. Vlastně všechno jídlo, které jsi tu dala vypadá skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy mě nenapadlo udělat z tortily roládu. Je to rychlé a zdravé občerstvení, když chce člověk jenom něco na zub :) mazanec se Ti moc povedl.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat