...: NOVINKY / NEWS - NOTINO

pondělí 19. dubna 2021

NOVINKY / NEWS - NOTINO

Krásné pondělí, dnes jen ve zkratce. Minulý týden mi přišel menší balíček s objednávkou z Notina. Z Notina objednávám v případě, že už opravdu hoří a moje oblíbená kosmetika, kterou kupuji právě na tomto e-shopu už dochází. Tentokrát jsem uskutečnila objednávku kvůli vlasové masce Kallos, kterou jsem doposud v drogériích nezaznamenala. Maska Honey mi vyhovuje, stojí jen pár korun a vlasy udělá nádherné, hladké a vyživené. Kdo nezná Kallos, tak je to značka mám pocit, že z Maďarska? Je poměrně levná. Masky na Notinu stojí v malém balení cca od 30 do 40 korun. Nově jsem zkusila masku čokoláda, která mi trochu připomíná směs kokosu s čokoládou. Poté jsem objednala stálici bílou vazelinu od Ziaji. Dále jsem vzala miniaturku olivového šamponu a abych měla poštovné zdarma jsem koupila Uriage čistící gel, který mám obdobný už ve velkém balení a jsem spokojená. :)

Beautiful Monday, only briefly today. Last week I received a small package with an order from Notin. I order from Notino if I no longer have my favorite cosmetics. This time I made an order because of the Kallos hair mask, which I have never seen in drugstores. The Honey mask suits me, it costs only a few Czech crowns and makes the hair beautiful, smooth and nourished. Who doesn't know Kallos, so is this brand I feel from Hungary? It is relatively cheap. Masks for Notino cost in a small package from about 30 to 40 crowns (that is, euros, or euros and a half). I tried a mask with a chocolate scent, which reminds me a bit of a mixture of coconut and chocolate. Then I ordered my favorite white Vaseline from Ziaja. I also took a miniature olive shampoo and to have free shipping I bought Uriage cleansing gel, which I have similar in a large package and I am satisfied. :)

Schöner Montag, heute nur kurz. Letzte Woche habe ich ein kleines Paket mit einer Bestellung von Notino erhalten. Ich bestelle bei Notin, wenn ich meine Lieblingskosmetik nicht mehr habe. Diesmal habe ich wegen der Kallos-Haarmaske bestellt, die ich noch nie in Drogerien gesehen habe. Die Honigmaske passt zu mir, kostet nur ein paar tschechische Kronen und macht das Haar schön, glatt und gepflegt. Wer kennt Kallos nicht? Ist diese Marke aus Ungarn? Es ist relativ billig. Masken für Notino kosten in einem kleinen Paket etwa 30 bis 40 Kronen (dh Euro oder eineinhalb Euro). Ich habe eine Maske mit Schokoladenduft ausprobiert, die mich ein wenig an eine Mischung aus Kokosnuss und Schokolade erinnert. Dann bestellte ich meine weiße Lieblings-Vaseline bei Ziaja. Ich habe auch ein Miniatur-Olivenshampoo genommen und um kostenlosen Versand zu erhalten, habe ich Uriage-Reinigungsgel gekauft, das ich in einer großen Packung ähnlich habe und ich bin zufrieden. :) :) 


 Objednáváte z Notina? Máte Notino rádi? 

Video k tomuto článku vyšlo v sobotu. 

10 komentářů:

  1. Everything looks so wonderful!   

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Notino ráda, objednávám tam často. Žádný z produktů, co jso koupila, jsem nezkoušela, ale masky vypadají dobře, i ten čistící krém.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem z Notina ještě nikdy neobjednávala. Ale čtu o něm na blozcích hodně, tak ho budu muset prozkoumat. A zaujala mne maska na vlasy

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluju Notino myslím, si že si tam člověk najde opravdu vše co potřebuje. ♥ Jinak Kallos ani neznám, tak se po ní podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Kallos bohužel neznám, ale zní to super! Třeba jednou ozkouším. Z Notina jsem objednávala zatím jen pár věcí, hlavně parfémy:)

    OdpovědětVymazat
  6. Z Notina jsem už dlouho neobjednávala. Značku Kallos u nás prodávají v takových těch menších, méně známých drogerií.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Ta maska je prostě boží! Už se těším, až si ji objednám a vyzkouším 😍

    OdpovědětVymazat
  8. Z Notina neobjednávám, nemám moc ráda objednávání z eshopů. Člověk pak musí být doma, když mu to má přijít a tak... Já si radši něco vyberu v DM. Zrovna nedávno jsem tam byla pro přírodní kosmetiku :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Z Notina objednávam takmer vždy, keď niečo potrebujem a nemajú to výhradne v drogérke :) Inak značku Ziaja mám veľmi rada a masku od tejto značky mám a tie vône sú proste skvelé! Aj táto medová musí neskutočne voňať! :)

    Sleduj ma na Instagrame! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to na skvělé produkty, tak ať jsi s nimi spokojená! :)

    OdpovědětVymazat