...: Zdravé pochutiny/ healthy snacks/ gesunde Snacks

pátek 7. května 2021

Zdravé pochutiny/ healthy snacks/ gesunde Snacks

Krásný den, ozývám se vám po kratší pomlce, kdy jsem zařizovala něco málo do práce, a tak jsem nevěnovala příliš pozornosti vaším blogům a ani tomu mému. V minulých týdnech jsem oslovila firmu, za kterou si stojím a kterou bych vám strašně moc ráda chtěla doporučit kvůli jejím vynikajícím a hlavně zdravým pochutinám ať už slaných, či sladkých. Jedná se o firmu Damodara. S touto společností jsem poprvé přišla do styku při nákupu jejich zdravých přírodních tyčinek u nás ve městě na stánku. Sladkost jsem si tak moc zamilovala, že jsem dále kupovala ve zdravé stravě v Brně na náměstí. 

Good day, I am here after a short pause. In recent weeks, I have contacted the company which I would very much like to recommend to you because of its excellent and especially healthy delicacies, whether salty or sweet. This is the company Damodara. I first came into contact with this company when buying their healthy natural bars at our stand in the city. I fell in love with the sweetness so much that I continued to buy in a healthy diet in shop in Brno. 

Guten Tag, ich bin nach einer kurzen Pause hier. In den letzten Wochen habe ich mich an das Unternehmen anreden, das ich Ihnen aufgrund seiner hervorragenden und besonders gesunden Köstlichkeiten, ob salzig oder süß, sehr empfehlen möchte. Dies ist die Firma Damodara. Ich kam zum ersten Mal mit dieser Firma in Kontakt, als ich an unserem Stand in der Stadt gesunde natürliche Riegel kaufte. Ich habe mich so sehr in die Süße verliebt, dass ich mich weiterhin in Brno gesund ernährte.

 

 

Damodara je menší společnost z obce Drahany, jež produkuje stravu bez éček, přidaných cukrů, lepku a jejíchž produkty jsou vegan. Sladkosti skrze vynikající složení jsou vhodné i pro děti. Mimo sladké tyčinky, Ladu a různé menší sladké pochoutky, firma nabízí také slané brambůrky. Brambůrky jsou hodnotově cca srovnatelné se zeleninovými, které jsou momentálně dostupné v drogériích, marketech a třeba i na Aktinu. 
 
Damodara is a smaller company from Drahany, which produces a diet without added subtances, added sugars, gluten and whose products are vegan. Sweets through excellent composition are also suitable for children. In addition to sweet sticks, Ladu and various smaller sweet delicacies, the company also offers salted potato chips. Potato chips are approximately comparable in value to vegetable chips, which are currently available in drugstores and markets. 
 
Damodara ist ein kleineres Unternehmen aus Drahany, das eine Diät ohne Zusatzstoffe, Zucker, Gluten und vegane Produkte herstellt. Süßigkeiten durch hervorragende Komposition sind auch für Kinder geeignet. Neben Sweet Sticks, Ladu und verschiedenen kleineren süßen Delikatessen bietet das Unternehmen auch gesalzene Kartoffelchips an. Kartoffelchips sind in ihrem Wert ungefähr vergleichbar mit Gemüsechips, die derzeit in Drogerien und auf Märkten erhältlich sind.

Z dalšího sortimentu Damodara nabízí například i pochoutky do polévek, mouky, sůl (doporučuji) a také například müsli, či instatní kaše nejrůznějších složení. Mohu doporučit vanilkovou kukuřičnou. 

From another range, Damodara also offers, for example, delicacies for soups, flour, salt (I recommend it) and also, for example, muesli or instant porridge of various compositions. I can recommend vanilla corn. 

Aus einem anderen Sortiment bietet Damodara beispielsweise auch Delikatessen für Suppen, Mehl, Salz (ich empfehle es) und zum Beispiel Müsli oder Instantbrei verschiedener Kompositionen an. Ich kann Vanille Mais empfehlen.



Bohužel jsem neodolala a spoustu pochoutek jsem již snědla, nicméně produkty vám lépe ukážu v budoucím videu, které mám již natočené a určitě vám ho budu i zde sdílet, aby jste se s dobrůtkami lépe seznámili. 

Unfortunately, I couldn't stand it and I've already eaten a lot of delicacies. 

Leider konnte ich es nicht ertragen und habe schon viele Köstlichkeiten gegessen.



Největší food fantazie je Ladu slaný karamel, který je novinkou. Lepší chuť slaného karamelu jsem ještě nejedla. Jinak ladu je v podstatě hmota tvořena cizrnnovou, či jinou moukou s kokosovým olejem, třtinovým cukrem atd... konzistencí asi jako datlová pasta. Můžete ho jíst jen tak, udělat si z něj kuličky, nebo co vás napadne. Je výbornéééééééééé! 

The biggest food of imagination is Ladu salted caramel, which is a novelty. I haven't eaten the better taste of salted caramel yet. Otherwise, the Ladu is basically a mass made of chickpea or other flour with coconut oil, cane sugar, etc ... with a consistency like a date paste. You can just eat it, make balls out of it, or whatever comes to mind. It's great!

Das größte Lebensmittel der Fantasie ist gesalzenes Ladu-Karamell, eine Neuheit. Ich habe noch nicht den besseren Geschmack von gesalzenem Karamell gegessen. Ansonsten ist der Ladu im Grunde eine Masse aus Kichererbsen oder anderem Mehl mit Kokosöl, Rohrzucker usw. mit einer Konsistenz wie eine Dattelpaste. Sie können es einfach essen, Bälle daraus machen oder was auch immer Ihnen in den Sinn kommt. Es ist toll!


12 komentářů:

  1. Ještě že už jsem po večeři. :-D Všechno vypadá výborně. Hned bych ochutnala. Slaný karamel jsem ještě nejedla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá skvěle! Hned bych si něco z toho dala, už hodinu mě totiž honí mlsná a tenhle článek mi v tom teda moc nepomohl, hah :D :D :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, všechny tyto zdravé mlsky mám hrozně ráda, hned bych si něco dala!

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce slyším poprvé a mají koukám skvělý výběr zdravých potravin, hned bych si vybrala! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, o tejto značke som zatiaľ nepočula a vidím, že to rozhodne musím napraviť. :) Ďakujem za inšpiráciu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. O tejto značke som nepočula ešte nikdy. Ale snacky vyzerajú skvelo.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  7. So many cute and healthy snacks! 😋

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mrkla jsem na jejich stránky a mají opravdu zajímavý sortiment. Podívám se u nás ve zdravé výživě, jestli něco od nich nemají, že bych vyzkoušela. Prima tip

    OdpovědětVymazat
  9. Damodaru znám, ale ještě jsem toho od nich moc nevyzkoušela :) Nejvíce mě zaujaly zeleninové chipsy a luxusně vypadá to pečené müsli z dědiny. Tyčinky jsou na výlety jako dělané :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  10. Děkujeme za moc pěkný článek : )

    Přidáváme odkaz na náš přidružený e-shop Všehomlýnek, kde můžete naše výrobky pořídit i maloobchodně: www.vsehomlynek.cz

    Jinak nás najdete ve zdravých výživách v různých městech České republiky i na Slovensku a naše produkty dodáváme i do několika bezobalových obchodů.

    Také pravidelně jezdíme na farmářské trhy, jejichž rozpis aktualizujeme na našem facebooku: www.facebook.com/Damodara.cz

    OdpovědětVymazat