...: I za humny je krásně/ It is also beautiful outside the city/ Auch außerhalb der Stadt ist es schön

čtvrtek 10. června 2021

I za humny je krásně/ It is also beautiful outside the city/ Auch außerhalb der Stadt ist es schön

Tento příspěvek píšu ve chvíli, kdy ještě nevím, co mě čeká. Dnes odpoledne podnikneme s přáteli výlet, do místa, které jsem poprvé navštívila před rokem. Ano je to teprve rok, co jsem objevila Nárameč, obec, jež se nachází od oka 15 kilometrů od mé domoviny. Obec kde se nachází na Vysočině slavné středisko Pohoda vyhledávané pro pohádkové svatební hostiny. Místo, kde se od nepaměti hojně pořádají koncerty a venkovní zábavy

I am writing this post when I do not yet know what awaits me. This afternoon, my friends and I will take a trip to a place I first visited a year ago. Yes, it's only been a year since I discovered Nárameč, a village located 15 kilometers from my homeland. The village where the famous Pohoda resort is located in the Vysočina region, sought after for fairytale wedding receptions. A place where concerts and outdoor parties have been held  since time immemorial.

Ich schreibe diesen Beitrag, wenn ich noch nicht weiß, was mich erwartet. Heute Nachmittag machen meine Freunde und ich einen Ausflug zu einem Ort, den ich vor einem Jahr zum ersten Mal besucht habe. Ja, es ist erst ein Jahr her, seit ich Nárameč entdeckt habe, ein Dorf, das 15 Kilometer von meiner Heimat entfernt liegt. Das Dorf, in dem sich der berühmte Zentrum Pohoda in der Region Vysočina befindet, ist beliebt für märchenhafte Hochzeitsempfänge. Ein Ort, an dem seit jeher Konzerte und Partys im Freien stattfinden.


Vloni jsem v Náramči poprvé byla na Vypsané Fixe. Dnes se tam vracím společně s přáteli k rybníku na výlet, koupání a opalování (u mě jen opalování) a koncem června opět na Vypsanou Fixu. Skupina sice není mým každodenním hudebním šálkem, ale na tom koncertě se mi ty písničky prostě líbí a tak nějak se chytám do rytmu. 

Last year, for the first time in Nárameč, I was at a concert by the group Vypsaná Fixa. Today I return there together with my friends to the pond for a trip, swimming and sunbathing (for me only sunbathing) and at the end of June again to Vypsaná Fixa. The band is not my everyday musical style, but at that concert I just like the songs and somehow I get in the rhythm. 

Letztes Jahr war ich zum ersten Mal in Nárameč bei einem Konzert der Gruppe Vypsaná Fixa. Heute kehre ich dort zusammen mit meinen Freunden zum Ausflug, Schwimmen und Sonnenbaden (für mich nur Sonnenbaden) an den Teich zurück und Ende Juni wieder nach Vypsaná Fixa. Die Band ist nicht mein alltäglicher Musikstil, aber bei diesem Konzert gefallen mir einfach die Songs und ich komme irgendwie in den Rhythmus.

Fotky přidávám zpětně. Až po našem výletě... Bohužel fotografie od rybníka nemám, několik záběrů bylo na mém stories na instagramu... každopádně určitě se do těchto míst vrátíme. :)

15 komentářů:

  1. Vypsaná fixa má pár super songů, koncert si pak užij na maximum! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skupina mi něco říká, ale neposlouchám ji. Koncert si užij, je tam nádherně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Great review and beautiful photos! :)

    OdpovědětVymazat
  4. What a beautiful place Cris

    http://www.photosbycris.com.au/?p=14691

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky. Miluju českou přírodu😍

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezké místo a je dobře, že se tam takhle vracíš :-) Já toto místo neznám, vlastně jsem ještě nikdy nebyla na žádném koncertě :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Super 😊 krásná místa tam máte! 😍

    OdpovědětVymazat