...: ZDRAVÉ NÁKUPY/ HEALTHY SHOPPING/ GESUND EINKAUFEN 2/22

čtvrtek 23. června 2022

ZDRAVÉ NÁKUPY/ HEALTHY SHOPPING/ GESUND EINKAUFEN 2/22

Vím, že vás tyto články baví a mě také! Miluji jídlo a miluji všechnu inspiraci kolem ať už na zdravé meníčko, či fast food. Do posledního článku se mi všechny novinky nevešly, tak dnes vám ukážu pár dalších dobrůtek, které jsem v poslední době koupila. Bazalku jsem strašně dlouho chtěla, miluji ji v těstovinách i na pizze a nikdy nám doma nevydržela. U přítele se ji daří perfektně. 

I know you enjoy these articles and so do I! I love food and I love all the inspiration around, whether it's a healthy change or fast food. Not all the news fit in the last article, so today I will show you a few more goodies that I bought recently. I wanted basil for a long time, I love it in pasta and pizza and it never lasted at home. 

Ich weiß, dass Ihnen diese Artikel gefallen und ich auch! Ich liebe Essen und ich liebe alle Inspirationen, egal ob gesunde Abwechslung oder Fast Food. Nicht alle Neuigkeiten haben in den letzten Artikel gepasst, deshalb zeige ich euch heute ein paar weitere Leckereien, die ich kürzlich gekauft habe. Basilikum wollte ich schon lange, ich liebe es in Pasta und Pizza und zu Hause hat es nie gereicht. 

Už je to nějáký rok, co mám problémy se žaludkem a bohužel moji milovanou kávu bych neměla pít vůbec. Když se problémy zhorší, vyhledávám různé náhražky, čekankové kafe, obilné a nebo CARO.

I've been having stomach problems for a year now and unfortunately I shouldn't drink my beloved coffee at all. When the problems get worse, I look for various substitutes, chicory coffee, cereal or CARO.

Ich habe seit einem Jahr Magenprobleme und darf meinen geliebten Kaffee leider gar nicht mehr trinken. Wenn die Probleme schlimmer werden, suche ich nach verschiedenen Ersatzstoffen, Zichorienkaffee oder CARO.

Také jsem si oblíbila čekankové tyčinyk od 4slim. Kupuji je v Rossmanovi a nejraději mám přesně tu, kterou vidíte na fotce. Skvělá je i kakaová s kokosem.

I also liked chicory sticks from 4slim. I buy them in Rossman and my favorite is exactly the one you see in the photo. Cocoa with coconut is also great.

Ich mochte auch Chicorée-Sticks von 4slim. Ich kaufe sie bei Rossman und mein Favorit ist genau der, den Sie auf dem Foto sehen. Kakao mit Kokos ist auch toll.

70% čokoládu jsem si přivezla z Itálie - čokolády jsou nejčastější ingrediencí v mých ovesných kaších. Často si místo pečiva dávám tyto křehké plátky. 

I brought 70% of chocolate from Italy - chocolates are the most common ingredient in my oatmeal. I often have these shortbread slices instead of pastries.

Ich habe 70 % der Schokolade aus Italien mitgebracht – Schokolade ist die häufigste Zutat in meinen Haferflocken. Ich habe oft diese Shortbread-Scheiben statt Gebäck.

 

Alpro borůvku jsem si koupila, protože jsem nemohla chvíli mléčné produkty a teprve je postupně zařazuji do jídelníčku zpět. Borůvku jsem měla poprvé a moc mi chutnalo, nicméně cena je galaktická. Nechápu...

I bought Alpro blueberry because I couldn't eat dairy products for a while and I'm only gradually adding them back to the menu. I had blueberries for the first time and I really enjoyed them, but the price is galactic. I do not understand...

Ich habe Alpro Heidelbeere gekauft, weil ich eine Zeit lang keine Milchprodukte mehr essen konnte und diese erst nach und nach wieder auf den Speiseplan füge. Ich hatte zum ersten Mal Blaubeeren und sie haben mir sehr gut geschmeckt, aber der Preis ist galaktisch. Ich verstehe nicht...

2 komentáře:

  1. Měla jsem tu čekankovou tyčinku s kakaem a potvrzuji, že je skvělá.
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně nerozumím tomu, jak může někomu chutnat ta extra hořká čokoláda. :D Jakmile to není sladký a pěkně mléčný, tak to pro mě prostě není čokoláda.. :D
    Prozraď tip, jaktože se bazalce u přítele daří? Já ať už si koupím bazalku nebo třeba mojí milovanou pažitku, tak mi vždycky všechno hned odejde. :(

    OdpovědětVymazat